onsdag 25 augusti 2010

Major step forward

Hatten av till min massör.
I tisdags när jag vaknade hade jag så ont i vaden att jag haltade omkring och kunde inte räta ut foten, efter massagen (ja den gjorde ont) så var allting helt annorlunda. Jag återfick rörligheten och dagen efter var jag riktigt sugen på att testa lite jogging men höll mig ifrån det. Idag har jag haft som lite träningsvärk i vaden men inte mer. På kvällens träning i Fontin styrde vi för min skull om till
4 x 8 x 30-30s detta för att jag skulle kunna hänga på så många som jag kunde innan jag eventuellt och mycket sannolikt skulle börja känna av skadan och då klokt bryta isåfall.

Nu kändes det OTROLIGT bra i vaden och jag genomförde hela passet och nu sitter jag här i soffan och känslan i vaden är precis som innan. Vilket grymt skönt besked.
Nu vågar jag planera träning och tävling kommande veckor. Kommer fortsätta med massage av vaden en gång i veckan av specialist samt en del knådande ibland.

jippi!

5 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Skönt att höra. Jag utropar JIPPEE jag med!

John sa...

Skönt att det börjar rätta till sig! Nu är det raka spåret mot LL :).

John sa...

Off the record:

Byter herrn möjligtvis länkar? :)

Anonym sa...

Massage är nog nåt man borde köra kontinuerligt

Tröskelkungen sa...

Japp nu kör jag på känns som en extrachans! Tack för stöd och Pepp allihop.

Jag tror på idrottsmassage som förebyggande åtgärd också och under de mer intensiva perioderna eller snarare under de perioder då stor mängd skall konverteras till mcet kvalitet, unnar jag mig mycket idrottsmassage. Rekomenderas.

Tävlingsresultat 2011

  • Carlsbad half-marathon 21,1km USA 1.15.23